Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Ik geef jou je rust terug.


Ik breng plezier, energie en een scherpe blik in je team. Zodat het weer een feestje wordt.

Mijn zakelijke vriendenboekje:
Mark Eikema op een kantoor, lachend met een collega tegenover zich. Hij werkt als digital consultant, agile coach, product owner en scrum master.

Ik ben op mijn best als er shit in de fik staat.

Ik blus jouw branden bij digitale vraagstukken op alle niveau’s van jouw organisatie. Maar hoe noem je zoiets? Een brandweerman? Een crisismanager? Een Senior Digital Strategy Ninja? Mwah, noem me maar gewoon Mark. Met de poten in de modder breng ik plezier, energie en een scherpe blik in je team.Zo heb jij je rust terug en heb ik een toffe klus.

Meer over Mark

Wat anderen zeggen: 👍

Mark bewoog zich met gemak tussen diverse rollen; van Agile coach en product owner, tot het opzetten van onze complete IT-afdeling. Zijn gevoel voor humor, gecombineerd met een diepe professionele kundigheid, maakte hem een onmisbaar lid van ons team.

Jorrit Jouwsma
Technisch Directeur @ De Duurzame Oplossing

"[Ik heb] intensief met Mark mogen samenwerken. Mark is een aanjager van de Agile methodiek. Hij doorziet een proces snel, analyseert de verbeterpunten en pakt de aanpassing vervolgens met beide handen aan. Zijn drive en positieve mindset werken aanstekelijk."

Daan Gönning
Operationeel directeur en eigenaar @ Doop

“Mark heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hij is talentvol, toegewijd en vooral een positieve aanjager! Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en het professionaliseren van organisaties.”

Manon Kramer
Director People & Culture @ Doop

“Ik hou van Mark. Hij brengt ontzettend veel positiviteit en ‘drive’ met zich mee. Mark is scherpzinnig en houdt ook anderen scherp. Hij zet (ogenschijnlijk moeiteloos) zijn tanden in complexe materie.”

Sjoerd Nijland
Agile and Scrum Guru @ Serious Scrum

“Mark heeft mij de laatste tijd op weg geholpen in strategisch advies en het vinden van creatieve oplossingen. Je krijgt eerlijk te horen wat hij er van denkt en zijn meningen zijn ongezouten, maar tegelijkertijd vol van humor."

Johan ter Beek
Innovatiespecialist @ Protestantse Kerk Nederland

“I can’t afford to fuck off and die right now!”

Gordon Ramsey
Chef, entrepreneur

Mark heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen op cruciale momenten. Ondanks mijn soms lastige vraagstukken was Mark altijd welwillend om mijn verhaal aan te horen, analyseren en om te zetten naar oplossingen. Ik ken hem niet anders dan eerlijk, betrokken en servicegericht.

Maartje van Zadelhoff - Roelofs
Event- en projectmanager @ Bevrijdingsfestival Gelderland

Als interim Product Owner heeft Mark [...] een brede, strategische blik, is creatief en flexibel in zijn inzet en doet wat nodig is. Ook als dat verder gaat dan de opdracht. Met aandacht voor het team én de klant, kijk ik terug op (weer) een fijne samenwerking.

Nynke van der Wal
HR manager @ Motivo