Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Stop met uren, start met waarde!

In drie maanden niet meer werken met uren maar vanuit waarde.

Je kent het wel, zeker als je een digital agency hebt: krappe budgetten, dunne marges (of erger nog: 🔻 rode cijfers), onbetaalde uitloop op projecten en gemor in je organisatie. 😓

De reden is vaak dat er gerekend wordt met uren.

Prijsopgaven? In uren.
Factureren? Op basis van uren.
Concurreren? Op prijs, dus uren.
Planning? In tijd, dus uren.

Al met al een model waar weinig mensen echt enthousiast van worden. 👎

Dat kan anders! Beter. Leuker.Er is namelijk een alternatief: sturen op waarde. Ik geloof dat veel organisaties het urenmodel los kunnen laten, en daarmee zichzelf én hun opdrachtgevers een grote dienst bewijzen. Dat levert je naast een hoop tevredenheid ook nog eens een gezondere boterham op. Win-win! 🎉

Stop de Urenfabriek is een traject van drie maanden waarin we jouw organisatie veranderen van een urenfabriek naar een leverancier van waarde.

Het programma bestaat uit 13 weken, met elke week een dagdeel waarin we samenwerken aan deze transitie. Daarin behandelen we onder andere:

De reden van deze transitie.
Draagvlak in de organisatie.
Uren vs. waarde in productaanbod.
Uren vs. waarde in sales.
Uren vs. waarde in operatie.
Uren vs. waarde in facturatie.

Aan het eind van deze drie maanden ben je niet meer druk bezig met discussies over offertes, disputen over facturen en het klokken van uren maar met het leveren van waarde, met plezier werken en het verdienen van een gezonde boterham!

Klaar voor de toekomst?

Wil je jouw organisatie of onderneming naar een hoger niveau tillen? Ontdek hoe je afscheid kunt nemen van uren en kunt gaan sturen op waarde. Neem nu contact met mij op en laat mij je helpen om er weer een feestje van te maken!

Ja, ik wil ook van mijn uren af.

Investering
€ 5.985,- p. mnd.

Doorlooptijd
3 maanden
Boek een kennismaking.

Wat anderen zeggen: 👍

Mark bewoog zich met gemak tussen diverse rollen; van Agile coach en product owner, tot het opzetten van onze complete IT-afdeling. Zijn gevoel voor humor, gecombineerd met een diepe professionele kundigheid, maakte hem een onmisbaar lid van ons team.

Jorrit Jouwsma
Technisch Directeur @ De Duurzame Oplossing

"[Ik heb] intensief met Mark mogen samenwerken. Mark is een aanjager van de Agile methodiek. Hij doorziet een proces snel, analyseert de verbeterpunten en pakt de aanpassing vervolgens met beide handen aan. Zijn drive en positieve mindset werken aanstekelijk."

Daan Gönning
Operationeel directeur en eigenaar @ Doop

“Mark heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hij is talentvol, toegewijd en vooral een positieve aanjager! Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en het professionaliseren van organisaties.”

Manon Kramer
Director People & Culture @ Doop

“Ik hou van Mark. Hij brengt ontzettend veel positiviteit en ‘drive’ met zich mee. Mark is scherpzinnig en houdt ook anderen scherp. Hij zet (ogenschijnlijk moeiteloos) zijn tanden in complexe materie.”

Sjoerd Nijland
Agile and Scrum Guru @ Serious Scrum

“Mark heeft mij de laatste tijd op weg geholpen in strategisch advies en het vinden van creatieve oplossingen. Je krijgt eerlijk te horen wat hij er van denkt en zijn meningen zijn ongezouten, maar tegelijkertijd vol van humor."

Johan ter Beek
Innovatiespecialist @ Protestantse Kerk Nederland

“I can’t afford to fuck off and die right now!”

Gordon Ramsey
Chef, entrepreneur

Mark heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen op cruciale momenten. Ondanks mijn soms lastige vraagstukken was Mark altijd welwillend om mijn verhaal aan te horen, analyseren en om te zetten naar oplossingen. Ik ken hem niet anders dan eerlijk, betrokken en servicegericht.

Maartje van Zadelhoff - Roelofs
Event- en projectmanager @ Bevrijdingsfestival Gelderland

Als interim Product Owner heeft Mark [...] een brede, strategische blik, is creatief en flexibel in zijn inzet en doet wat nodig is. Ook als dat verder gaat dan de opdracht. Met aandacht voor het team én de klant, kijk ik terug op (weer) een fijne samenwerking.

Nynke van der Wal
HR manager @ Motivo