Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Digital Consultant

Digital Consultant

Van het kleinste detail tot de grote lijn, ik zie hoe processen beter kunnen en producten sterker worden. Ik breng plezier, energie en een scherpe blik in je team. Zodat het weer een feestje wordt.

Prijsindicatie
€ 110,- per uur.
Doorlooptijd
1 dagdeel - 6 maanden.

Werkwijze

Wat ik doe (volgens AI):

Een digital consultant is verantwoordelijk voor het adviseren van bedrijven over hoe zij hun digitale aanwezigheid en online marketingstrategie kunnen verbeteren. Dit kan variëren van het ontwerpen van websites en social media campagnes tot het uitvoeren van data-analyse en het implementeren van nieuwe technologieën. Een digital consultant werkt vaak samen met een team van andere professionals om de beste oplossingen te bieden aan de klant.

Wat anderen te zeggen hebben:

Johan ter Beek

Johan ter Beek

Innovatiespecialist @ Protestantse Kerk Nederland
Plus Icon

“Mark heeft mij de laatste tijd op weg geholpen in strategisch advies en het vinden van creatieve oplossingen. Je krijgt eerlijk te horen wat hij er van denkt en zijn meningen zijn ongezouten, maar tegelijkertijd vol van humor."

Manon Kramer

Manon Kramer

Director People & Culture @ Doop
Plus Icon

“Mark heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hij is talentvol, toegewijd en vooral een positieve aanjager! Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en het professionaliseren van organisaties.”

Maartje van Zadelhoff - Roelofs

Maartje van Zadelhoff - Roelofs

Event- en projectmanager @ Bevrijdingsfestival Gelderland
Plus Icon

Mark heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen op cruciale momenten. Ondanks mijn soms lastige vraagstukken met ook nog eens strakke deadlines, was Mark altijd welwillend om mijn verhaal aan te horen, analyseren en om te zetten naar oplossingen. Ik ken hem niet anders dan eerlijk, betrokken en servicegericht. Hij wil echt graag mensen helpen en is duidelijk over wat wel en niet kan.

Lees meer reviews op LinkedIn ➡️

Meer van mijn diensten

Chief Aanbestedingen Officer
Chief Aanbestedingen Officer

Aanbestedingen voor digitale diensten zijn complexe klussen. Ik help jouw organisatie graag met het vinden van de juiste leverancier.

Product Owner
Product Owner

Komt je digitale productontwikkeling niet van de grond? Als (interim) product owner zorgt ik voor een heldere visie en een hechte samenwerking tussen jouw organisatie en ontwikkelaars.

Agile Coach
Agile Coach

Heb je behoefte aan een verbetering van je processen? Ik help je graag om mens en creativiteit enerzijds en proces en techniek anderzijds weer lekker samen te laten werken.