Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Digital Break Iron

Digital Break Iron

Je wil iemand die die de boel openbreekt en gewoon - zonder altijd naar de problemen te kijken - aan de slag gaat. Een digitaal breekijzer dus.

Prijsindicatie
€ 140,- per uur.
Doorlooptijd
1 dagdeel - max. 3 maanden.

Werkwijze

Digital Break Iron

Je wil graag alles digitaal, maar je weet niet hoe. Je zit in eindeloze meetings met mensen die je vertellen dat ‘het ingewikkelder is dan het klinkt’ en dat ‘het een grote impact heeft op de bedrijfsvoering’. Zo blijf je vast zitten in de planningsfase en lijkt het met de week ingewikkelder te worden.

En daar ben je wel een beetje klaar mee
.

Want soms moet je gewoon aan de slag. Je wil iemand die die de boel openbreekt en gewoon - zonder altijd naar de problemen te kijken - aan de slag gaat. Een digitaal breekijzer dus. Oftewel: Mark.

Bel me. Dan kom ik het samen met jou fixen.


Wat anderen te zeggen hebben:

Manon Kramer

Manon Kramer

Director People & Culture @ Doop
Plus Icon

“Mark heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hij is talentvol, toegewijd en vooral een positieve aanjager! Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en het professionaliseren van organisaties.”

Daan Gönning

Daan Gönning

Operationeel directeur en eigenaar @ Doop
Plus Icon

"[Ik heb] intensief met Mark mogen samenwerken. In zijn rol als Product Owner was Mark een strategische denker met veel kennis en de kracht om zich te verplaatsen in een bepaalde klant of product. Mark is een aanjager van de Agile methodiek. Hij doorziet een proces snel, analyseert de verbeterpunten en pakt de aanpassing vervolgens met beide handen aan. Zijn drive en positieve mindset werken aanstekelijk. Hij is oprecht en gedreven vanuit passie."

Johan ter Beek

Johan ter Beek

Innovatiespecialist @ Protestantse Kerk Nederland
Plus Icon

“Mark heeft mij de laatste tijd op weg geholpen in strategisch advies en het vinden van creatieve oplossingen. Je krijgt eerlijk te horen wat hij er van denkt en zijn meningen zijn ongezouten, maar tegelijkertijd vol van humor."

Lees meer reviews op LinkedIn ➡️

Meer van mijn diensten

Agile Coach
Agile Coach

Ik neem jouw mensen mee in het enthousiasme van ‘zelf hun boontjes doppen’ en geef jou je rust terug. Zodat het weer een feestje wordt.

Product Owner
Product Owner

Of je nou net een beetje brandlucht begint te ruiken of je hele tent al in de fik staat: het is altijd nog te redden.

Chief Aanbestedingen Officer
Chief Aanbestedingen Officer

Aanbestedingen voor digitale diensten zijn complexe klussen. Ik help jouw organisatie graag met het vinden van de juiste leverancier.