Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Agile Coach

Agile Coach

Van het kleinste detail tot de grote lijn, ik zie hoe processen beter kunnen. Ik breng plezier, energie en een scherpe blik in je team. Zodat het weer een feestje wordt.

Prijsindicatie
€ 1.800 - € 3.600 p.w.
Doorlooptijd
2 - 6 maanden

Werkwijze

Agile Coach


Je bedrijf Agile laten werken is zo ongeveer het engste wat er is. Alle verantwoordelijkheid (zo voelt het tenminste) overhevelen naar jouw mensen lijkt - ook als je zeker weet dat je een geweldig team hebt - een enorm risico. Zelfs als je de overgang al hebt ingezet en jouw mensen al op gang zijn, blijft het vechten tegen kinderziektes, onzekerheid en de neiging om te micromanagen. Agile werken is gewoon spannend


En daarom kun je mij goed gebruiken. Of je nu extreem goed voorbereid wil beginnen aan jouw (gevreesde) overgang of gewoon een steun in de rug voor je team wil. Ik neem jouw mensen mee in het enthousiasme van ‘zelf hun boontjes doppen’ en geef jou je rust terug.


Wat anderen te zeggen hebben:

Manon Kramer

Manon Kramer

Director People & Culture @ Doop
Plus Icon

“Mark heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten. Hij is talentvol, toegewijd en vooral een positieve aanjager! Hij heeft een passie voor het verbeteren van processen en het professionaliseren van organisaties.”

Daan Gönning

Daan Gönning

Operationeel directeur en eigenaar @ Doop
Plus Icon

"[Ik heb] intensief met Mark mogen samenwerken. In zijn rol als Product Owner was Mark een strategische denker met veel kennis en de kracht om zich te verplaatsen in een bepaalde klant of product. Mark is een aanjager van de Agile methodiek. Hij doorziet een proces snel, analyseert de verbeterpunten en pakt de aanpassing vervolgens met beide handen aan. Zijn drive en positieve mindset werken aanstekelijk. Hij is oprecht en gedreven vanuit passie."

Nynke van der Wal

Nynke van der Wal

HR manager @ Motivo
Plus Icon

Als interim Product Owner heeft Mark [...] een brede, strategische blik, is creatief en flexibel in zijn inzet en doet wat nodig is. Ook als dat verder gaat dan de opdracht. Met aandacht voor het team én de klant, kijk ik terug op (weer) een fijne samenwerking.

Lees meer reviews op LinkedIn ➡️

Meer van mijn diensten

Chief Aanbestedingen Officer
Chief Aanbestedingen Officer

Aanbestedingen voor digitale diensten zijn complexe klussen. Ik help jouw organisatie graag met het vinden van de juiste leverancier.

Product Owner
Product Owner

Komt je digitale productontwikkeling niet van de grond? Als (interim) product owner zorgt ik voor een heldere visie en een hechte samenwerking tussen jouw organisatie en ontwikkelaars.

Digital Consultant
Digital Consultant

Digital Consultant. Van het kleinste detail tot de grote lijn, ik zie hoe processen beter kunnen en producten sterker worden. Ik breng plezier, energie en een scherpe blik in je team. Zodat het weer een feestje wordt.