Sluiten

Trek aan mijn bel

Neem contact met mij op via onderstaand formulier. Je kunt me ook een e-mail sturen of bellen op 06 24 20 75 11.

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets verkeerd tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het nog een keer.

Chief Aanbestedingen Officer

Chief Aanbestedingen Officer

Aanbestedingen voor digitale diensten zijn complexe klussen. Ik help jouw organisatie graag met het vinden van de juiste leverancier. Zodat het weer een feestje wordt.

Prijsindicatie
€ 5.500 - € 8.500
Doorlooptijd
2 - 6 maanden

Werkwijze

Bij een aanbesteding voor softwareontwikkeling moet je ontzettend veel ballen in de lucht houden. Je hebt een goed uitvraagdocument nodig, daarna moet je ingewikkelde offertes beoordelen en dan moet je ook nog inschatten waar je het beste en meest voordelige product krijgt. Het is gewoon ingewikkeld.En jij snapt er geen bal van.

Ik gelukkig wel, dus ik kan je helpen. Het is namelijk helemaal niet erg als je zelf niet snapt hoe de software die jij wil hebben gebouwd wordt. Daar heb je mij voor. Ik zorg dat alles binnen budget blijft, bewaak de planning en zorg ervoor dat je krijgt wat je zoekt.

Wat anderen te zeggen hebben:

Sjoerd Nijland

Sjoerd Nijland

Agile and Scrum Guru @ Serious Scrum
Plus Icon

“Ik hou van Mark. Hij brengt ontzettend veel positiviteit en ‘drive’ met zich mee. Mark is scherpzinnig en houdt ook anderen scherp. Hij zet (ogenschijnlijk moeiteloos) zijn tanden in complexe materie.”

Daan Gönning

Daan Gönning

Operationeel directeur en eigenaar @ Doop
Plus Icon

"[Ik heb] intensief met Mark mogen samenwerken. In zijn rol als Product Owner was Mark een strategische denker met veel kennis en de kracht om zich te verplaatsen in een bepaalde klant of product. Mark is een aanjager van de Agile methodiek. Hij doorziet een proces snel, analyseert de verbeterpunten en pakt de aanpassing vervolgens met beide handen aan. Zijn drive en positieve mindset werken aanstekelijk. Hij is oprecht en gedreven vanuit passie."

Gordon Ramsey

Gordon Ramsey

Chef, entrepreneur
Plus Icon

“I can’t afford to fuck off and die right now!”

Lees meer reviews op LinkedIn ➡️

Meer van mijn diensten

Product Owner
Product Owner

Komt je digitale productontwikkeling niet van de grond? Als (interim) product owner zorgt ik voor een heldere visie en een hechte samenwerking tussen jouw organisatie en ontwikkelaars.

Agile Coach
Agile Coach

Heb je behoefte aan een verbetering van je processen? Ik help je graag om mens en creativiteit enerzijds en proces en techniek anderzijds weer lekker samen te laten werken.

Digital Consultant
Digital Consultant

Digital Consultant. Van het kleinste detail tot de grote lijn, ik zie hoe processen beter kunnen en producten sterker worden. Ik breng plezier, energie en een scherpe blik in je team. Zodat het weer een feestje wordt.